неделя, 23 януари 2011 г.

Картичка по скеч

Тази картичка я изработих с голямо удоволствие за предизвикателството на "Двете елши", но се оказа, че вече има публикувана подобна, затова си остава само проект. Аз си я харесвам много.

7 коментара:

  1. И определено има защо да ти харесва. На мен също много - толкова е стилна. Надявам се да участваш в предизвикателството с някоя друга картичка!
    Успех,
    Рали

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей Лили,след като видях коментарът ти тази вечер веднага влязох да видя картичката ти. За мое най-голямо съжаление просто при мен не се вижда. Сигурна съм ,че е много хубава и сега любопинството ми е още по-голямо. Веднага ти казвам, че каквато и да е, съм далеч от мисълта за плагиатство, така че те моля да я включиш в предизвикателството. Нормално е след като се снабдяваме с необходимите материали от едно и също място да има сходство в изработените картички. Видях спор във фейсбук, който не ми хареса.За мен изработката на картички е хоби и го правя с огромно удоволствие и не смятам, че трябва да има престрелки в царството на книжните феи. Поздрави от мен. Много ще се радвам да си определим среща. Може да се намерим на скайп. Аз и там съм rumilina Румяна Дечева

    ОтговорИзтриване
  3. Лили наистина голяма прилика. Първоначално моята изглеждаше по малко по-различен начин и в последствие я промених. Просто така се е случило. Ситуацията трябва да се обсъди на кафе.

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване