неделя, 27 ноември 2011 г.

Коледа в златно, кафяво и екрю

Привет на всички майсторки на картички! Харесва ми нестандартната идея на Картичкофуриите за коледна картичка в кафяво, екрю и златно. През последните две седмици работихме в нашето училище по един европейски проект за размяна на коледна украса и моята картичка е повлияна от идеята за работа с естествени материали. Картичката ми е семпла, но в духа на нашите коледни традиции. Самите цветове ми подсказаха идеята да оплета на една кука цвете-звездичка. Използвах  дървени мъниста и дантелка. Не можах да намеря изображение на коледари, какъвто ми беше замисълът, но открих много симпатичен снежен човек. Получи се приятна етнокартичка. Позволявам си да публикувам и няколко снимки от нашия коледен проект.


7 коментара:

  1. Картичката ти е много красива. Харесва ми цветето и цялата символика в нея.

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладък снежко с оригинално място за надпис!И Коледната украса в училище също ме впечатли!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Много сладък снежен човек, Лили, а цветенцето, което си изплела е впечатляващо! Цялата картичка е много красива!

    ОтговорИзтриване
  4. Ах, че хубава и стопляща картичка! Цялото й излъчване привлича и задържа за дълго погледа! А украсата е впечатляваща!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотен снежко! А топличкото цвете сгрява картичката! Благодаря, че участва в предизвикателството на Двете елши и Картичкофуриите тази седмица!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна етно-картичка се е получила! Украсата й е съчетана перфектно!

    ОтговорИзтриване
  7. Честита Коледа, Лили! Много здраве, щастие и светлина на теб и твоето прекрасно семейство! Весели празници! Видях, че в миналия коментар съм пропуснала да напиша за коледната ти украса - много ми харесва, много е българска, много интересни орехчета сте направили! Ние тази година в класната стая пропуснахме украсата, защото ни сменяха дограмата, но догодина ще наваксаме. Поздрави!

    ОтговорИзтриване