сряда, 27 юли 2011 г.

У дома

Ще ми се всяка моя картичка да разказва някаква история. В тази, която направих, се разказва за отминалото ми детство, за ваканциите ми на село, където ухаеше на прекрасни цветя, за къщата, която ми изглеждаше толкова голяма, а всъщност аз съм  била малка. Тъжно ми е, че няколко години не съм стъпвала там. Животът ни върти на своята въртележка и ние все се извиняваме, че няма време. Поне картичката ще ми напомня за хубавите детски дни.

5 коментара:

  1. Много красива картичка. Навява ми спомени и за моето детство, за топлите летни нощи, песента на щурците и дядо ми, който разказва приказки. Картинката на картичката е чудесна, харесват ми и маргаритките като акцент. Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е картичката! Цветовете ѝ придават много топлина и уют!

    ОтговорИзтриване
  3. Лъха топлина и носталгия, постигнала си ефекта, който търсиш :)
    Успех и от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Идеята, която си имала е пресъздадена толкова реалистично и чудесно, че просто нямам думи! Върна ме и мен много години назад, години, които за съжаление вече никога няма да се повторят, но пък за сметка на това са оставили чудесни и незабравими спомени за цял живот! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Изключително нежна и красива... Напомни ми за мооето детство на село и до сега с трепет се връщам там. Благодаря, че се включи в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване