понеделник, 11 юли 2011 г.

Птички

Напоследък Картичкофуриите задават много приятни предизвикателства, не че другите са им били по-лоши. Просто лично на мен последните ми допадат. Като прочетох "Птички", ми се завъртяха различни идеи. Имах варианти за картички с птички от дърво, картон, извадих си шаблони на Фотошоп, но накрая надделя идеята за картичка с нежни пастелни тонове и стилизирана птица. Имах много красиви ембоснати картони и птицата със зелено-розовия фон е оттам. На тези нежни цветове много щеше да им отива някакъв квилинг елемент. Направих малка композиция от подходящи цветя и към тях прибавих една пеперуда за разкош и ефирност. Накрая цялата идея трябваше да бъде представена по най-подходящия начин. Много е важна за мен презентацията на продукта. Ако ви кажа колко време отделих за снимки! То не бяха нощни, то не бяха дневни, сменях фонове, ъгли на снимане и накрая се спрях на една. Фонът е в унисон със самата картичка и тя изпъква със своята нежна красота. ( Ама и коментар направих... ,но това е!) Оттук нататък картичката да говори за себе си:

5 коментара:

  1. Наистина нежна и ефирна е първото, което си помислих за картичката :) И изпипана, и с добра презентация.. като по учебник :)
    А това с нощите и дневни снимки, с ъглите и фоновете, толкова познато ми звучи, че повече не може :)
    Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. Лили, тази картичка, напълно в твой стил е много нежна и красива, прелестна е и цветовете са чудни!

    ОтговорИзтриване
  3. Привет, Лили! Не бях влизала отдавна при теб на гости....и се натъкнах на много красота ! Впечатляващи са всичките ти картички...доста съм пропуснала наистина ! Моите поздравления!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей Лили! За първи път влизам в блога ти и той много ми хареса! Картичката ти е нежна и ефирна. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Изключително ми е приятно! Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване