сряда, 20 юли 2011 г.

Картичка с кон, поставка и пънчове

В тия летни жеги, правенето на картички на хладно (климатикът съдейства), е много приятно прекарване на свободното време - ваканция. След посещението на последната работилничка на Елшите се амбицирах да приложа новите техники, които научих там. Имах две дистрес мастила, но не ги бях използвала. Сега вече им намерих мястото. Картичката, която направих удовлетворява изискванията на три предизвикателства и ще я включа в играта на Хобисимо, при Картичкофуриите и Двете елши.
Темата с коня е интересна. Реших, че моят кон няма да е стилизиран. Потърсих в интернет изображения и се спрях на това, което се вижда по-долу. Картичката ми е в кънтри стил (жътва е). С дистрес мастило направих фона, а с бордюрните пънчове дооформих визията. Цветенцата, които използвах , си ги купих от магазинчето на Двете елши, а в центъра на всяко цветче сложих дървено мънисто. Мисля, че се получи интересна картичка.

5 коментара:

  1. Интересна е, харесва ми картинката с коня, също и цветовата комбинация :)
    Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. Лили, завладяваща картичка, браво! Много ми харесва съчетанието, което си направила между отделните акценти, както и начина, по който си използвала дистрес-мастилото.

    ОтговорИзтриване
  3. До тук това е моята картичка фаворит!!! Просто ме грабна и дори не съм сигурна, че след като я видях искам да правя нещо по тази тема.Много ми харесва - ЖЕЛАЯ УСПЕХ ОТ СЪРЦЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря много за позитивния коментар!

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладурска и ми навява сладки детски спомени, защото много обичах филми за индиянци и каубои ;)

    ОтговорИзтриване