вторник, 26 юли 2011 г.

Кръгла картичка

Здравейте, моята кръгла картичка хич не се връзва на фона на останалите, но какво да правя като ме влече повече романтизма. Много ми харесват картичките със сладките момиченца и различни животинчета , но като  седна да правя картички все ме избива на едни по-пастелни цветове и изображения. Може би е от възрастта (е, не съм още за изхвърляне), а може би такова е моето светоусещане. Много взех да философствам, затова спирам. Хареса ми изображението на девойката, която нежно държи гълъба и вероятно иска по него да изпрати послание до някого. Тази ми фантазия наложи присъствието на пеперуди и панделки в златисто и към тях камъчета.
В моите очи картичката е много красива. Не знам как ще се стори на останалите. Ще се радвам на коментари с градивен характер. Можете спокойно да пишете какво ви харесва и какво не.

5 коментара:

  1. Еха, вълшебна е :) Просто я гледам вече няколко минути и се наслаждавам! Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Много емоционална и завладяваща картичка! И детайлите много, много ми харесаха, особено розите по роклята! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Разкошна е ! Много ми харесва всеки детайл и цялостното усещане на изисканост, което лъха от нея!

    ОтговорИзтриване
  4. Ах, не мога да и се нагледам. Чудесни цветове и прелестна картинка. Невероятна. Аз бих спестила панделките и листенцата, но и така ми харесва. Поздравления и успех.

    ОтговорИзтриване
  5. Лили, картичката ти е прелестна! Толкова е нежна и красива, наистина е пълна с романтика и любов! Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване